ΣΗΜΑΝΤΙΚΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΑΡΙΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΜΕ ΤΣΑΙ ΚΟΜΠΟΣΤ

 1.Χρησιμοποιούμε το υλικό μας αμέσως μετά την ολοκλήρωση της ζύμωσης με μεγιστο χρόνο τις 7 ωρες..Οσο πιο συντομα τοσο περισσότεροι μικροοργανισμοί ζωντανοί
 2. Καλο ειναι η εφαρμογή να γινεται απόγευμα ή σε μέρες με συννεφια γιατί οι μικροοργανισμοί ειναι ευαίσθητοι στο φως.
 3.Αν κατα τη διαρκεια της ζύμωσης το τσάι μυριζει άσχημα εχει πιάσει παθογόνα και καλύτερα να μην το χρησιμοποιήσετε.
 4.Καθαριζουμε πάρα πολύ καλά το βαρέλι που εχουμε για τη ζύμωση, αμεσως μετα την ολοκλήρωση  της διαδικασίας.
 5.Δεν χρησιμοποιουμε μυκητοκτόνα πριν και μετά την εφαρμογη γιατι σκοτώνουμε τους ωφέλιμους μικροοργανισμούς.
 6.Οταν χρησιμοποιουμε το τσάι σε διαφυλλικούς ψεκασμούς πρεπει το βαρέλι μας να ειναι καθαρο και να μην εχει υπολείματα απο μηκυτοκτόνα μεσα.
 7.χρησιμοποιουμε χαμηλη πιεση στα μπεκ για να μη σκοτώσουμε τους μικροοργανισμούς.
 8. Το νερο που χρησιμοποιουμε για τη διαδικασία παρασκευής ΔΕΝ πρεπει να ειναι  χλωριωμενο.Το καλυτερο είναι το βρόχινο ή απο πηγάδι.